ترکیبات اسانس کموتیپ جدید گونه Thymus migricus Klokov&Desj-shost از استان آذربایجان شرقی

دوره 1، شماره 1، مهر 1401، صفحه 5-10

یوسف ایمانی دیزج یکان؛ اکبر عبدی قاضی جهانی


ارزیابی اسانس و اجزای تشکیل دهنده اسانس مشگک (Ducrosia anethifolia) منطقه خور (لارستان، استان فارس)

دوره 1، شماره 2، بهمن 1401، صفحه 17-25

فاطمه برنا؛ مختار حیدری؛ عالیه السادات رفعت حقیقی


بررسی کاربرد آرد ارزن و صمغ شاهی بر ویژگی‏های کیفی و ماندگاری دونات حاوی اسانس سیاه‏دانه

دوره 1، شماره 1، مهر 1401، صفحه 25-41

زهرا شیخ الاسلامی؛ بهاره صحرائیان؛ مهدی کریمی


بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گونه عطر پاییزی Ditrichia graveolens (L.) Greuter (Asteraceae) در استان خوزستان (ملاثانی)

دوره 1، شماره 2، بهمن 1401، صفحه 39-48

نسرین فراست؛ آزاده عیدی زاده؛ مژگان زنگنه؛ عادل پشت دار


بررسی ترکیب شیمیایی محتوای اسانس برگ در یاس بنفش گرمسیری (Cornutia pyramidata L.)

دوره 1، شماره 1، مهر 1401، صفحه 43-50

مژگان زنگنه؛ نسرین فراست؛ آزاده عیدی زاده؛ عادل پشت دار