• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
دوره و شماره: دوره 1، شماره 2، بهمن 1401، صفحه 5-25 
تعداد مقالات: 3
تعیین فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی متکا بر برخی از سویه‌های قارچی عامل پوسیدگی میوه‌ توت‌فرنگی و انگور در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 5-15

مصطفی جنیدآباد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 809.9 K

ارزیابی اسانس و اجزای تشکیل دهنده اسانس مشگک (Ducrosia anethifolia) منطقه خور (لارستان، استان فارس)

صفحه 17-25

فاطمه برنا؛ مختار حیدری؛ عالیه السادات رفعت حقیقی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 881.19 K

شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره میوه خیار تلخ (Momordica charantia) و اثرات ضد میکروبی آن روی برخی باکتری‌ها و قارچ‌های بیماری‌زای گیاهی

صفحه 27-38

آمنه سادات هاشمی؛ اسد شاهانی؛ عباسعلی دهپور

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 663.62 K

  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 1 (1401)
شماره 2
شماره 1

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب