ا
-
ایمانی دیزج یکان، یوسف
ترکیبات اسانس کموتیپ جدید گونه Thymus migricus Klokov&Desj-shost از استان آذربایجان شرقی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 5-10]
ب
-
برنا، فاطمه
ارزیابی اسانس و اجزای تشکیل دهنده اسانس مشگک (Ducrosia anethifolia) منطقه خور (لارستان، استان فارس) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 17-25]
پ
-
پشت دار، عادل
بررسی ترکیب شیمیایی محتوای اسانس برگ در یاس بنفش گرمسیری (Cornutia pyramidata L.) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 43-50]
-
پشت دار، عادل
بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گونه عطر پاییزی Ditrichia graveolens (L.) Greuter (Asteraceae) در استان خوزستان (ملاثانی) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 39-48]
ت
-
تمجیدی، رامین
بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتیاکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپکهای عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]
ج
-
جنیدآباد، مصطفی
تعیین فعالیت آنتیاکسیدانی و اثر ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی متکا بر برخی از سویههای قارچی عامل پوسیدگی میوه توتفرنگی و انگور در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 5-15]
-
جوینده، حسین
مطالعه ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی و اثر ضد قارچی اسانس میخک بر ریزوپوس استولونیفرا، آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینهرا (عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 5-15]
ح
-
حیدری، مختار
بررسی اثرات دگرآسیبی خرده چوب درختان انار، نارنج و برگ خرما بر جوانه زنی بذر کاهو [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 63-75]
-
حیدری، مختار
ارزیابی اسانس و اجزای تشکیل دهنده اسانس مشگک (Ducrosia anethifolia) منطقه خور (لارستان، استان فارس) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 17-25]
د
-
دهپور، عباسعلی
شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره میوه خیار تلخ (Momordica charantia) و اثرات ضد میکروبی آن روی برخی باکتریها و قارچهای بیماریزای گیاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 27-38]
ر
-
رحمتی جنیدآباد، مصطفی
تعیین فنل و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ بلوط بر باکتریهای سالمونلا تیفی، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس و لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 50-62]
-
رحمتی جنیدآباد، مصطفی
شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس ریحان بنفش و اثر آن بر مهار رشد قارچهای عامل فساد و کپکزدگی پس از برداشت میوه سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-23]
-
رحمتی جنیدآباد، مصطفی
مطالعه ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی و اثر ضد قارچی اسانس میخک بر ریزوپوس استولونیفرا، آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینهرا (عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 5-15]
-
رحمتی جنیدآباد، مصطفی
بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتیاکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپکهای عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]
-
رفعت حقیقی، عالیه السادات
ارزیابی اسانس و اجزای تشکیل دهنده اسانس مشگک (Ducrosia anethifolia) منطقه خور (لارستان، استان فارس) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 17-25]
ز
-
زارع باوانی، محمد رضا
بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتیاکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپکهای عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]
-
زنگنه، مژگان
بررسی ترکیب شیمیایی محتوای اسانس برگ در یاس بنفش گرمسیری (Cornutia pyramidata L.) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 43-50]
-
زنگنه، مژگان
بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گونه عطر پاییزی Ditrichia graveolens (L.) Greuter (Asteraceae) در استان خوزستان (ملاثانی) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 39-48]
ش
-
شاهانی، اسد
شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره میوه خیار تلخ (Momordica charantia) و اثرات ضد میکروبی آن روی برخی باکتریها و قارچهای بیماریزای گیاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 27-38]
-
شیخ الاسلامی، زهرا
بررسی کاربرد آرد ارزن و صمغ شاهی بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری دونات حاوی اسانس سیاهدانه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 25-41]
ص
-
صحرائیان، بهاره
بررسی کاربرد آرد ارزن و صمغ شاهی بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری دونات حاوی اسانس سیاهدانه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 25-41]
ع
-
عبدی قاضی جهانی، اکبر
ترکیبات اسانس کموتیپ جدید گونه Thymus migricus Klokov&Desj-shost از استان آذربایجان شرقی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 5-10]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
تعیین فنل و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ بلوط بر باکتریهای سالمونلا تیفی، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس و لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 50-62]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
تعیین فعالیت آنتیاکسیدانی و اثر ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی متکا بر برخی از سویههای قارچی عامل پوسیدگی میوه توتفرنگی و انگور در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 5-15]
-
عیدی زاده، آزاده
بررسی ترکیب شیمیایی محتوای اسانس برگ در یاس بنفش گرمسیری (Cornutia pyramidata L.) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 43-50]
-
عیدی زاده، آزاده
بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گونه عطر پاییزی Ditrichia graveolens (L.) Greuter (Asteraceae) در استان خوزستان (ملاثانی) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 39-48]
ف
-
فراست، نسرین
بررسی ترکیب شیمیایی محتوای اسانس برگ در یاس بنفش گرمسیری (Cornutia pyramidata L.) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 43-50]
-
فراست، نسرین
بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گونه عطر پاییزی Ditrichia graveolens (L.) Greuter (Asteraceae) در استان خوزستان (ملاثانی) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 39-48]
ک
-
کریمی، مهدی
بررسی کاربرد آرد ارزن و صمغ شاهی بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری دونات حاوی اسانس سیاهدانه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 25-41]
ن
-
نوشاد، محمد
تعیین فنل و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ بلوط بر باکتریهای سالمونلا تیفی، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس و لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 50-62]
-
نوشاد، محمد
تعیین فعالیت آنتیاکسیدانی و اثر ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی متکا بر برخی از سویههای قارچی عامل پوسیدگی میوه توتفرنگی و انگور در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 5-15]
ه
-
هاشمی، آمنه سادات
شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره میوه خیار تلخ (Momordica charantia) و اثرات ضد میکروبی آن روی برخی باکتریها و قارچهای بیماریزای گیاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 27-38]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد