نمایه نویسندگان

ا

  • ایمانی دیزج یکان، یوسف ترکیبات اسانس کموتیپ جدید گونه Thymus migricus Klokov&Desj-shost از استان آذربایجان شرقی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 5-10]

ب

  • برنا، فاطمه ارزیابی اسانس و اجزای تشکیل دهنده اسانس مشگک (Ducrosia anethifolia) منطقه خور (لارستان، استان فارس) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 17-25]

پ

  • پشت دار، عادل بررسی ترکیب شیمیایی محتوای اسانس برگ در یاس بنفش گرمسیری (Cornutia pyramidata L.) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 43-50]
  • پشت دار، عادل بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گونه عطر پاییزی Ditrichia graveolens (L.) Greuter (Asteraceae) در استان خوزستان (ملاثانی) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 39-48]

ت

  • تمجیدی، رامین بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپک‌های عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]

ج

  • جنیدآباد، مصطفی تعیین فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی متکا بر برخی از سویه‌های قارچی عامل پوسیدگی میوه‌ توت‌فرنگی و انگور در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 5-15]
  • جوینده، حسین مطالعه ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضد قارچی اسانس میخک بر ریزوپوس استولونیفرا، آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینه‏را (عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 5-15]

ح

  • حیدری، مختار بررسی اثرات دگرآسیبی خرده چوب درختان انار، نارنج و برگ خرما بر جوانه زنی بذر کاهو [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 63-75]
  • حیدری، مختار ارزیابی اسانس و اجزای تشکیل دهنده اسانس مشگک (Ducrosia anethifolia) منطقه خور (لارستان، استان فارس) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 17-25]

د

  • دهپور، عباسعلی شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره میوه خیار تلخ (Momordica charantia) و اثرات ضد میکروبی آن روی برخی باکتری‌ها و قارچ‌های بیماری‌زای گیاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 27-38]

ر

  • رحمتی جنیدآباد، مصطفی تعیین فنل و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ بلوط بر باکتری‌های سالمونلا تیفی، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس و لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 50-62]
  • رحمتی جنیدآباد، مصطفی شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس ریحان بنفش و اثر آن بر مهار رشد قارچ‌های عامل فساد و کپک‌زدگی پس از برداشت میوه سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-23]
  • رحمتی جنیدآباد، مصطفی مطالعه ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضد قارچی اسانس میخک بر ریزوپوس استولونیفرا، آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینه‏را (عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 5-15]
  • رحمتی جنیدآباد، مصطفی بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپک‌های عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]
  • رفعت حقیقی، عالیه السادات ارزیابی اسانس و اجزای تشکیل دهنده اسانس مشگک (Ducrosia anethifolia) منطقه خور (لارستان، استان فارس) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 17-25]

ز

  • زارع باوانی، محمد رضا بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپک‌های عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]
  • زنگنه، مژگان بررسی ترکیب شیمیایی محتوای اسانس برگ در یاس بنفش گرمسیری (Cornutia pyramidata L.) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 43-50]
  • زنگنه، مژگان بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گونه عطر پاییزی Ditrichia graveolens (L.) Greuter (Asteraceae) در استان خوزستان (ملاثانی) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 39-48]

ش

  • شاهانی، اسد شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره میوه خیار تلخ (Momordica charantia) و اثرات ضد میکروبی آن روی برخی باکتری‌ها و قارچ‌های بیماری‌زای گیاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 27-38]
  • شیخ الاسلامی، زهرا بررسی کاربرد آرد ارزن و صمغ شاهی بر ویژگی‏های کیفی و ماندگاری دونات حاوی اسانس سیاه‏دانه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 25-41]

ص

  • صحرائیان، بهاره بررسی کاربرد آرد ارزن و صمغ شاهی بر ویژگی‏های کیفی و ماندگاری دونات حاوی اسانس سیاه‏دانه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 25-41]

ع

  • عبدی قاضی جهانی، اکبر ترکیبات اسانس کموتیپ جدید گونه Thymus migricus Klokov&Desj-shost از استان آذربایجان شرقی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 5-10]
  • علیزاده بهبهانی، بهروز تعیین فنل و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ بلوط بر باکتری‌های سالمونلا تیفی، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس و لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 50-62]
  • علیزاده بهبهانی، بهروز تعیین فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی متکا بر برخی از سویه‌های قارچی عامل پوسیدگی میوه‌ توت‌فرنگی و انگور در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 5-15]
  • عیدی زاده، آزاده بررسی ترکیب شیمیایی محتوای اسانس برگ در یاس بنفش گرمسیری (Cornutia pyramidata L.) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 43-50]
  • عیدی زاده، آزاده بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گونه عطر پاییزی Ditrichia graveolens (L.) Greuter (Asteraceae) در استان خوزستان (ملاثانی) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 39-48]

ف

  • فراست، نسرین بررسی ترکیب شیمیایی محتوای اسانس برگ در یاس بنفش گرمسیری (Cornutia pyramidata L.) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 43-50]
  • فراست، نسرین بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گونه عطر پاییزی Ditrichia graveolens (L.) Greuter (Asteraceae) در استان خوزستان (ملاثانی) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 39-48]

ک

  • کریمی، مهدی بررسی کاربرد آرد ارزن و صمغ شاهی بر ویژگی‏های کیفی و ماندگاری دونات حاوی اسانس سیاه‏دانه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 25-41]

ن

  • نوشاد، محمد تعیین فنل و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ بلوط بر باکتری‌های سالمونلا تیفی، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس و لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 50-62]
  • نوشاد، محمد تعیین فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی متکا بر برخی از سویه‌های قارچی عامل پوسیدگی میوه‌ توت‌فرنگی و انگور در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 5-15]

ه

  • هاشمی، آمنه سادات شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره میوه خیار تلخ (Momordica charantia) و اثرات ضد میکروبی آن روی برخی باکتری‌ها و قارچ‌های بیماری‌زای گیاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 27-38]