نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آرد بدون گلوتن بررسی کاربرد آرد ارزن و صمغ شاهی بر ویژگی‏های کیفی و ماندگاری دونات حاوی اسانس سیاه‏دانه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 25-41]
  • آنالیز کروماتوگرافی گازی شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره میوه خیار تلخ (Momordica charantia) و اثرات ضد میکروبی آن روی برخی باکتری‌ها و قارچ‌های بیماری‌زای گیاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 27-38]
  • آنتی‌اکسیدان مطالعه ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضد قارچی اسانس میخک بر ریزوپوس استولونیفرا، آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینه‏را (عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 5-15]
  • آویشن آذربایجانی ترکیبات اسانس کموتیپ جدید گونه Thymus migricus Klokov&Desj-shost از استان آذربایجان شرقی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 5-10]

ا

  • اثر آنتی‌اکسیدانی بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپک‌های عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]
  • اثر بازدارنده شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره میوه خیار تلخ (Momordica charantia) و اثرات ضد میکروبی آن روی برخی باکتری‌ها و قارچ‌های بیماری‌زای گیاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 27-38]
  • اثر ضدمیکروبی تعیین فنل و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ بلوط بر باکتری‌های سالمونلا تیفی، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس و لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 50-62]
  • اسانس بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپک‌های عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]
  • اسانس زیست فعال شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس ریحان بنفش و اثر آن بر مهار رشد قارچ‌های عامل فساد و کپک‌زدگی پس از برداشت میوه سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-23]
  • اسانس میخک مطالعه ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضد قارچی اسانس میخک بر ریزوپوس استولونیفرا، آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینه‏را (عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 5-15]
  • انگور تعیین فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی متکا بر برخی از سویه‌های قارچی عامل پوسیدگی میوه‌ توت‌فرنگی و انگور در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 5-15]

ب

  • بوتریتیس سینه‏ را شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس ریحان بنفش و اثر آن بر مهار رشد قارچ‌های عامل فساد و کپک‌زدگی پس از برداشت میوه سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-23]

ت

  • ترپن بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گونه عطر پاییزی Ditrichia graveolens (L.) Greuter (Asteraceae) در استان خوزستان (ملاثانی) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 39-48]
  • ترپن ها ارزیابی اسانس و اجزای تشکیل دهنده اسانس مشگک (Ducrosia anethifolia) منطقه خور (لارستان، استان فارس) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 17-25]
  • ترکیبات فنولی بررسی اثرات دگرآسیبی خرده چوب درختان انار، نارنج و برگ خرما بر جوانه زنی بذر کاهو [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 63-75]
  • ترکیبات معطر بررسی ترکیب شیمیایی محتوای اسانس برگ در یاس بنفش گرمسیری (Cornutia pyramidata L.) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 43-50]
  • ترکیب زیست فعال مطالعه ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضد قارچی اسانس میخک بر ریزوپوس استولونیفرا، آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینه‏را (عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 5-15]
  • تقطیر با آب ترکیبات اسانس کموتیپ جدید گونه Thymus migricus Klokov&Desj-shost از استان آذربایجان شرقی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 5-10]
  • توت‌فرنگی تعیین فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی متکا بر برخی از سویه‌های قارچی عامل پوسیدگی میوه‌ توت‌فرنگی و انگور در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 5-15]

ج

  • جذب روغن بررسی کاربرد آرد ارزن و صمغ شاهی بر ویژگی‏های کیفی و ماندگاری دونات حاوی اسانس سیاه‏دانه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 25-41]
  • جوانه‌زنی بذر بررسی اثرات دگرآسیبی خرده چوب درختان انار، نارنج و برگ خرما بر جوانه زنی بذر کاهو [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 63-75]

چ

  • چتریان ارزیابی اسانس و اجزای تشکیل دهنده اسانس مشگک (Ducrosia anethifolia) منطقه خور (لارستان، استان فارس) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 17-25]
  • چوب بررسی اثرات دگرآسیبی خرده چوب درختان انار، نارنج و برگ خرما بر جوانه زنی بذر کاهو [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 63-75]

ح

  • حداقل غلظت مهارکنندگی شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس ریحان بنفش و اثر آن بر مهار رشد قارچ‌های عامل فساد و کپک‌زدگی پس از برداشت میوه سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-23]

د

  • دارچین بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپک‌های عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]
  • دونات بررسی کاربرد آرد ارزن و صمغ شاهی بر ویژگی‏های کیفی و ماندگاری دونات حاوی اسانس سیاه‏دانه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 25-41]

ر

  • رادیکال گیرندگی تعیین فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی متکا بر برخی از سویه‌های قارچی عامل پوسیدگی میوه‌ توت‌فرنگی و انگور در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 5-15]
  • رشد بررسی اثرات دگرآسیبی خرده چوب درختان انار، نارنج و برگ خرما بر جوانه زنی بذر کاهو [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 63-75]
  • روش انتشار در دیسک شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره میوه خیار تلخ (Momordica charantia) و اثرات ضد میکروبی آن روی برخی باکتری‌ها و قارچ‌های بیماری‌زای گیاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 27-38]
  • روش رقت‌سازی شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره میوه خیار تلخ (Momordica charantia) و اثرات ضد میکروبی آن روی برخی باکتری‌ها و قارچ‌های بیماری‌زای گیاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 27-38]
  • روغن فرار ترکیبات اسانس کموتیپ جدید گونه Thymus migricus Klokov&Desj-shost از استان آذربایجان شرقی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 5-10]

س

  • سیاه‏دانه بررسی کاربرد آرد ارزن و صمغ شاهی بر ویژگی‏های کیفی و ماندگاری دونات حاوی اسانس سیاه‏دانه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 25-41]

ض

  • ضایعات و مواد آلی بررسی اثرات دگرآسیبی خرده چوب درختان انار، نارنج و برگ خرما بر جوانه زنی بذر کاهو [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 63-75]
  • ضد قارچ تعیین فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی متکا بر برخی از سویه‌های قارچی عامل پوسیدگی میوه‌ توت‌فرنگی و انگور در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 5-15]
  • ضد قارچ مطالعه ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضد قارچی اسانس میخک بر ریزوپوس استولونیفرا، آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینه‏را (عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 5-15]

ع

  • عصاره اتانولی و برگ بلوط تعیین فنل و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ بلوط بر باکتری‌های سالمونلا تیفی، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس و لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 50-62]
  • عصاره متکا تعیین فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی متکا بر برخی از سویه‌های قارچی عامل پوسیدگی میوه‌ توت‌فرنگی و انگور در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 5-15]

ف

  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی تعیین فنل و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ بلوط بر باکتری‌های سالمونلا تیفی، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس و لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 50-62]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس ریحان بنفش و اثر آن بر مهار رشد قارچ‌های عامل فساد و کپک‌زدگی پس از برداشت میوه سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-23]
  • فعالیت ضد قارچی بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپک‌های عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]

گ

  • گیاهان دارویی ارزیابی اسانس و اجزای تشکیل دهنده اسانس مشگک (Ducrosia anethifolia) منطقه خور (لارستان، استان فارس) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 17-25]

ل

  • لینالول و آذربایجان شرقی ترکیبات اسانس کموتیپ جدید گونه Thymus migricus Klokov&Desj-shost از استان آذربایجان شرقی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 5-10]

م

  • متابولیت‌های ثانویه شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره میوه خیار تلخ (Momordica charantia) و اثرات ضد میکروبی آن روی برخی باکتری‌ها و قارچ‌های بیماری‌زای گیاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 27-38]
  • مشگک (Ducrosia anethifolia) ارزیابی اسانس و اجزای تشکیل دهنده اسانس مشگک (Ducrosia anethifolia) منطقه خور (لارستان، استان فارس) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 17-25]

ن

  • نگهدارنده طبیعی مطالعه ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضد قارچی اسانس میخک بر ریزوپوس استولونیفرا، آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینه‏را (عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 5-15]
  • نگهدارنده طبیعی بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپک‌های عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]